Antalya Isıcamlı Cam Balkon

Isı bariyerli cam balkon sistemi

Son zamanlarda sektörde geliştirilmiş olan ısıcamlı cam balkon 8mm ve 10mm tek cama alternatif olarak balkonlarda ısı yalıtımı sağlamak amacıyla müşterilere sunulmuş cam balkon sistemidir.

Malesef ısıcamlı cam balkon sistemleri doğru cam ve doğru alüminyum sistemi kullanılmazsa beklentilerin altında kalacaktır çünkü cam balkon sistemlerinde kullanılan alüminyumlar oldukça iletken bir malzemedir. Alüminyumlar plastik bazlı pvc doğramalara göre yalıtım konusunda malesef çok zayıf kalacaktır. Yaptırmış olduğunuz ısıcamlı cam balkonda eğer ısı bariyeri bulunmuyorsa dışardaki sıcaklığı veya soğukluğun 2 katı olarak içeri iletecektir.ISICAMLI CAM BALKONDA GEREKEN DÜZEYDE YALITIM SAĞLAMAK İÇİN 1. ETKEN KESİNLİKLE ISI BARİYER PROFİLLİ MALZEMELERİN KULLANILMASIDIR.

Isıcamlı cam balkonlarda 2.etken cam faktörüdür. Isıcamlı sistemlerinde mutlak yalıtım için bölgenizde bir şişecam bayisiyle iletişime geçip o bölgenin koşulları için üretilmiş camı öğrenmek olacaktır. Örnek olarak şişecam sistemlerinin akdeniz bölgesi için geliştirmiş olduğu K serisi camlar kullanılmalıdır.Şişecam K serisi camlar hem güvenlik hem yalıtım konusunda sıradan ısıcamlara göre %40 daha iyi performans göstermektrdir. K serisi camlar solar lowe ve çift taraflı temper özelliğine sahiptir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN 05326227505