Isı Bariyerli Isıcamlı Cam Balkon Antalya

Isı bariyerli ısıcamlı cam balkon sistemi
Isı bariyerli ısıcamlı cam balkon sistemi
Isı bariyerli ısıcamlı cam balkon sistemi

Son yıllarda cam balkon sistemlerinde yenilik olarak ısıcamlı sistemi geliştirilmiştir.

Isıcamlı cam balkon sistemleri sabit pvc ve alüminyum doğramalar gibi %100 hava yalıtımı tabikide hareketli sistem oldukları için sağlamayacaktır.

Fakat ısıcamlı cam balkon yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken hususları araştırırsanız en üst seviyede yalıtım yakalayabilirsiniz.

Nedir bu hususlar?

En büyük faktör cam. Kullanılam camın özelliği çok büyük etken olacaktır çünkü hareketli sistemde kullanılacak basit bir ısıcam malesef size istenilen ısı yalıtımını sağlamayacaktır. Bunun için şişecamın üretmiş olduğu normal ısıcama göre %40 daha verimli olan solar lowe ve cool plus özellikli ısıcam k ve s serisi camları tercih etmelisiniz.

İkinci büyük faktör alüminyumlardır.alüminyumlar doğası gereği iletken bir malzemedir yani sıcağı ve soğuğu kolayca dış mekandan iç mekana iletebilirler buda malesef size yalıtım kaybı demektir. Pvc bileşinli maddelere göre yalıtımı oldukça zayıftır. Fakat kullanıcağımız sistemde Türkiye ilk olarak bununda çözümünü size ısıyalıtım profilli olarak size sunuyoruz. Isı yalıtımlı profillerimizde alüminyum profilin arasına özel bileşenli uv katkılı element konularak ısı bariyerli olarak sizlere sunuyoruz

Daha detaylı bilgi için 0507 213 08 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz