Mgs Cam Balkon Sistemi

Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi
Mgs cam balkon sistemi

MGS Cam Balkon Sistemi
-Cam Balkon sektöründe tek ergonomik tasarıma sahip yalıtımı en üst seviyede olan cam balkon sistemidir.

Mgs sistemin diğer cam balkon modellerinden ayıran özellikler nelerdir?

-Üst kasa;Sistemin üst kasası oldukça ergonomik yapıya sahip olup cam balkonun hassas noktası olan üst dış kasa ve kanat arasındaki su girişini önlemek için yağmur kıran çıtası bulunmaktadır. Ayrıca 3mm et kalınlığına sahip olan sistem mt/kg de 1.5 kg gelerek sınıfının en ağır profilidir.
-Alt Kasa;Sistemdeki alt kasa gremajı üst kasayla aynı olup üst kasada olduğu gibi çift ray sistemine sahiptir. Ayrıca alt kasalarda su tahliye kanalı olarak bilinen cam üzerindeki buharlaşan su damlacıklarını tahliye etmeye yarayan oluk farklı tasarıma sahip olup kesinlikle delik delmeden buharlaşan suyu tahliye işlemini gerçekleştiren yapıdadır.
-Yan Kasa:Yan kasalar kıl fitilli basit profillerden ziyade yalıtımı yüksek kauçuk contalardan oluşmaktadır.
-Aksesuarlar:Sektörde pazarlama esnasında çokta dikkat ettirilmesede oldukça büyük öneme sahiptirler.Mgs sistemde bu konuya çok dikkat edilerek 1.kalite plastik kullanılıp işlevleri göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.Cam birleşimindeki plastik kapaklar daha sağlıklı yalıtım için iç içe dişi ve erkek olarak tasarlanmıştır bu sayede cam sallantısında kapak aralarından boşluk vermeyerek su ve hava girişi engellenmektedir. Cam aralarındaki birleşen alüminyum fitillerin içinde kauçuk conta kullanılarak daha sağlıklı yalıtım sağlanmaktadır.Kasa ve kanat aralarındaki kullanılan klasik kıl fitillerin yerine 1500mm çift kat folyolu güçlendirilmiş kıl fitil kullanılarak su ve hava yalıtımı en üst seviyeye çıkarılmıştır.

Ürünümüz bir çok özelliği ile göz dolduran gerçek bir cam balkon sistemidir.

Daha detaylı bilgi için 0507 213 08 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz

EN İYİLERİN TERCİHİ…