Cam Balkon m2 Fiyatları Antalya

Antalyada Cam Balkon yaptırmadan önce m2 fiyatı araştırması yapanlar için m2 fiyatları bir çok şekilde değişkenlik gösterebilir.Bunların değişkenlik sebebini kısaca size açıklayacağız.

1-Yüklenici Cam Balkon Firması:Bu konuda en dikkat edilmesi gereken konunun başında gelmektedir.Karar vermeden önce kurumsallaşmış referansa sahip cam balkonla isim yapmış firmalarla anlaşma sağlamanız sizin için en doğru karar olur çünkü son zamanlarda sektörün atılım yapmasıyla günısıcı,demirci,plastik doğramacı ve merdiven altı hizmet veren bir çok kişi ve kişiler sektöre girip linç etmektedir.Bu kişiler malesef ucuz fiyat verip sektörü mahvetmekle kalmayıp ucuz fiyatın getirdiği ucuz malzemeylede müşteriyi mahdur etmektedir.Malesef bu buz dağının görünen kısmı görünmeyen kısmı ise Garantörlür m2 fiyatı düşük veren kişi ve kişilerden hiç bir şekilde servis ve garanti beklemeyin çünkü m2 fiyatın düşürenlerin servis ve garantisi sadece söz ile sınırlıdır.O da cam balkon buda Cam balkon dediğinizi duyar gibiyim Malesef böyle düşünün müşterilerimiz için sonuçlar hiç iç açıcı değildir.Cam balkon tecrübe ve Mm hassiyat gerektiren iştir.Sonuç olarak M2 fiyatını etkileyen en önemli konu budur.

2-CAM:m2 fiyatını değiştiren Malzemelerin başında gelir.Şuan ülkemizde ŞİŞECAM dışında malesef ithal camlarda bulunmaktadır.Ülkemiz cam sanayi sektöründe ilk 5 ülke arasındadır.Markamız olan Trakya Cam Sanayi ürünü Şişecam Bilindik en iyi camdır ama bu m2 fiyatına direk etki etmetedir.M2 fiyatını düşürmenin yolu ithal cam kullanmaktadır ithal camlar şişecama göre maliyeti biraz daha düşüktür fakat ithal camlar şişecam gibi sıkıntısız değildir.Şişecamların cam yüzeyi berrak ve pürüzsüzken ithal camlarda bulanıklık gökkuşağı dalgaları vb sıkıntılar olmaktadır.Şişecam ürünü kullanan firmaların getirdiği tüm camların üzerinde şişecam logosu bulunmaktadır.Şişecam temper ve rodoj işlemi yaparken ithal cam kullananlar malesef karşılaştığımız sorunlardan bir tanesi cama güçlendirme işlemi yapılmaması yani tempere sokulmamasıdır m2 fiyatı düşüren kişiler malesef böyle etik olmayan yollarada başvurmaktadır.

3-Alüminyum ve Plastik Aksam:m2 fiyatı düşüren konulardan bir taneside Alüminyum ve plastik aksesuardır.M2 si düşük fiyat verenler yan sanayi alüminyum firmalarının teknik hesabı olmadan dökümü yapılmış gramajsız ve hurda karışımlı profilini kullanmaktadır.Cam balkonda bir çok çeşit türemiştir fakat firmanın getirdiği profillerin üzerinde alüminyum fabrikasının değil cam balkon üretici firmanın logolarının olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.Türkiyede ve dünyada sektörün öncü firması zaten bir elin 5 parmağını geçmemektedir.Fakat taklit üründen ziyade orjinal ürün ve cam balkon sistemleri üzerine arge yürüten firmaları tercih etmeniz cam balkonunuz ömrünü değiştirecektir.

M2 fiyatını etkileyen aksesuar kalitesinide unumayalım çünkü cam balkonun hareketini sağlayan bu aparatlardır.Aksesuarda kullanılan hammadde çok önemlidir camları yürümemesi açılıp kapanmaması sarkması ve bütün şikayetlerin ana sebebi bu aparatlardır.Olması gerek özellikte ki aparatlar POLIAMID Poliamid, ya da ticari ismiyle naylon, temel olarak moleküler amid gruplarıyla (NH.CO) beraber bağlanmış normal CH2 grupları içerir. Naylon elde edilmesi için kullanılan 4 temel hammadde vardır. Bunlar; 1. Adipik Asit (CH2)4(COOH)2 2. Sebasik Asit (CH2)8(COOH)2 3. Hekzametilendiamin (CH2)6(NH2)2 4. Kaprolaktam (CH2)5(CONH) dır. Ticari önemi olan 3 temel molekül bileşimi naylon 6, naylon 66 ve naylon 610 dur. Poliamid güç alev alır, alsa bile kendini söndürebilir. Yandığında yanık sebze kokusu ya da ölü doku kokusu veren makine endüstrisinde çok kullanılan bir plastiktir. Sert, kaygan ve iyi mekanik dayanım değerlerine sahip bir malzemedir. Bu özellikleri ile dişli uygulamalarında tekerlek yapımına kadar muhtelif kullanım alanları vardır. İmalat sektöründe “naylon 6” adıyla bilinir. Bu isim malzemenin uluslararası kodlarından kaynaklanmaktadır. Bu kodlar pa 6, pa 66 ve pa 12’dir. Piyasadaki adıyla naylon 6, teknik plastikler içinde sık kullanılan bir terimdir. Film, flament, enjeksiyon, levha gibi uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilir. Tekstil sektöründe de ip olarak kullanılır, cam elyaf katkısı ile otomotiv ve izolasyon malzemelerinde de kullanım alanı geniştir. (cep telefonlarının dış plastik aksamı genellikle naylon 6’dan imal edilmektedir.) POLIAMID’IN ÖZELLİKLERİ 1. Yüksek mekanik dayanımı, 2. Sertlik ve darbe emme özelliği, 3. Elektriksel yalıtkanlık, 4. Yüksek aşınma direnci ve kaydırıcılık, 5. Kimyasallara karşı direnç, POLIAMID’IN GENEL KULLANIM ALANLARI * Darbeli yüklere maruz kalan parçalar * Makaralar * Dişliler * Titreşim emici elemanlar * Genel amaçlı mühendislik ve bakım uygulamaları. bu konuyla ilgili videomuz https://www.youtube.com/channel/UCnW7odnTqsMfUSXrmByH-8Q inceleyebilirsiniz.

4-Teknik Servis:Malesef en üzücü noktası burasıdır çünkü m2 fiyatında düşük fiyat verenler bu noktayı ne yazıkki müşteriye lans etsede aktarma konusdunda kesinlikle sağır olacaklarına emin olabilirsiniz.Bu yüzden bu konuda çok dikkat etmelisiniz.

NOT:Ülkemizde Rekabet arttıkça malesef kalite artmayıp tam tersi Kalite düşmektedir.Araştırma yaparken Çizgisini Bozmayan Prensip sahibi firmalarla çalışmanız uygun olacaktır ama her iyi firmada orjinal malzeme kullanmamaktadır veya orjinal malzeme kullanıp montajın M sini bilmeyen bir çok büyük firmacıklarda piyasada çok bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir